miercuri, 20 octombrie 2010

Dumnezeu nu-i uită pe români!

În acest an părea nu doar că românii îşi pierd orice speranţă, dar i-a uitat şi Dumnezeu!De mai mulţi ani moravurile pervertite şi politicienii veroşi s-au conjugat în degradarea vieţii noastre de fiecare zi, iar în ultimul an părea că decăderea noastră e ireversibilă.
Unii dintre noi, mai optimişti din fire, consideraţi adesea naivi, imaturi, sau proşti am continuat să credem în revigorarea forţelor sănătoase ale naţiunii noastre .
Ştim că există, sunt cu noi, printre noi, sunt în noi, dar ce aşteaptă, ce e de făcut?
Să schimbăm guvernul? Cum?Cu cine? Care să fie rezultatul?
Să aşteptăm bunăvoinţa străinilor atotputernici?
Dar noi ce suntem, ce-am ajuns de ne consideră tot mai mulţi oaia neagră a Europei (care nici ea, Europa, nu e Imaculata!)? Şi de-o vreme auzim, vedem şi trăim tot mai multe veşti rele!

Astăzi, deodată, una foarte bună! În unanimitate Parlamentul României a votat o iniţiativă legislativă pentru care Partidul Conservator se luptă s-o impună de ani buni: reducerea TVA-ului la produsele alimentare de bază. Am exclamat:"Dă-i ,Doamne, românului mintea de pe urmă!" Şi i-a dat-o! Ce spune acum Puterea? Că a fost o greşeală de tehnică legislativă? S-o lase aşa! E o "greşeală" folositoare. Să nu se pună rău cu Dumnezeu, pentru că dacă actuala putere nu-i poate da românului pâinea cea de toate zilele, să nu încerce cel puţin să i-o ia de la gură.
Sunt ei oare în stare să frângă şi voia Domnului?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu